Kantoor / zakelijk

Natuurlijk is tuinieren niet enkel beperkt tot nut voor thuis. Ook voor je kantoor is het ontzettend belangrijk om een goed onderhouden tuin te hebben. Als je een kantoorpand hebt waar een stukje land omheen ligt, wil je natuurlijk ook dat dit de klasse en stijl van je bedrijf uitstraalt.

Uiteraard kun je ook denken aan de beplanting binnenshuis. Als je ruimte hebt ingericht voor een atrium, bijvoorbeeld. Of de verschillende planten die her en der door het kantoor verspreid staan, voor de gezonde werkatmosfeer. Ook deze kan je door een hovenier laten plaatsen en onderhouden. 

 • Wat is er mogelijk qua tuinen in en rondom een kantoor?

  1. Planten die lang goed blijven en onderhoudsarm zijn. Vaak worden juist in een kantoor de planten nog wel eens vergeten, of zullen er niet veel mensen zijn die zich opofferen om deze goed te verzorgen. Kies daarom voor langdurig houdbare planten, die er eigenlijk altijd goed uitzien – om zo niet in de valkuil te stappen van halfdode planten die zowel je medewerkers als klanten afschrikken.
  2. Planten kunnen ook onderdeel uitmaken van het design van een kantoor. Zo kan er getracht worden een bepaalde sfeer of omgeving na te bootsen, waarbij planten een natuurlijk getrouwe en welkome toevoeging zijn. Denk hierbij eens aan de Aziatisch georiënteerde inrichtingen, met eventueel bijbehorende beplanting.
  3. Een kantoortuin kan verschillende effecten oproepen. Het vertelt iets over jullie bedrijf, en waar jullie voor staan. Een luxe, strakke tuin geeft aan dat jullie een serieus bedrijf zijn met grote ambities en een goede smaak; terwijl een lossere, vrolijkere kantoortuin een indicatie kan zijn van een jong, hip bedrijf.

 • Plannen kantoortuin

  Voor een kantoortuin is het daarom ontzettend belangrijk om bij het plannen van de inrichting rekening te houden met wat je wilt uitstralen. Wat wil je aan je klanten en bezoekers laten zien – en in hoeverre wil je het functioneel houden?

  Een hovenier kan je helpen bij het kiezen van een stijl die het beste past bij jouw bedrijf en jullie missie en visie ondersteunt.


  Vind een hovenier in de categorie Kantoor / zakelijk

Deel deze pagina

Opdracht plaatsen

Op zoek naar een hovenier? Plaats dan gratis je opdracht en ontvang direct reacties van hoveniers die jouw klus kunnen klaren.

Plaats je opdracht

Uitgelicht profiel

Tuinsiesta

Tuinsiesta
Algemeen | Halsteren

Tuinsiesta realiseert met ruim 25 jaar ervaring tuinen van hoge kwaliteit. Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen is Tuinsiesta ook gespecialisee...

Naar profiel
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Toevoegen aan offertelijst Kies de gelegenheid waarvoor je een offerte wilt aanvragen bij:
Hoveniersbedrijf Sander Braat
Toevoegen niet mogelijk Het is niet mogelijk om deze hovenier aan je offertelijst toe te voegen, omdat de geselecteerde gelegenheid [[dienst]] niet door deze hovenier wordt aangeboden. Annuleer of wis je offertelijst en kies een nieuwe gelegenheid.