Over ons

Onze missie: "Wij willen diensten die worden aangeboden zo transparant, goed en compleet mogelijk presenteren. Wij vinden het erg belangrijk dat mensen snel en eerlijk dienstverleners kunnen vinden".

De beste oplossing kun je vinden als je zelf met een probleem te maken hebt. Onze missie is hieruit voortgekomen. Relevantie en vindbaarheid is door het internet enorm vergemakkelijkt, maar tegelijkertijd komen er zoveel berichten op je af dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij geloven dat we een mooi pad hebben vrijgemaakt in datzelfde bos ten dienste van de klant en de dienstverlener.

Heel veel plezier met het zoeken naar je dienst en tot ziens.

Team Hallo

Deel deze pagina

Opdracht plaatsen

Op zoek naar een hovenier? Plaats dan gratis je opdracht en ontvang direct reacties van hoveniers die jouw klus kunnen klaren.

Plaats je opdracht

Uitgelicht profiel

Tuinsiesta

Tuinsiesta
Algemeen | Halsteren

Tuinsiesta realiseert met ruim 25 jaar ervaring tuinen van hoge kwaliteit. Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen is Tuinsiesta ook gespecialisee...

Naar profiel
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Toevoegen aan offertelijst Kies de gelegenheid waarvoor je een offerte wilt aanvragen bij:
Hoveniersbedrijf Sander Braat
Toevoegen niet mogelijk Het is niet mogelijk om deze hovenier aan je offertelijst toe te voegen, omdat de geselecteerde gelegenheid [[dienst]] niet door deze hovenier wordt aangeboden. Annuleer of wis je offertelijst en kies een nieuwe gelegenheid.