Vaak gegeven antwoorden

Heb je een vraag over HalloHovenier.nl? Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Wie weet staat het antwoord op jouw vraag hier al vermeld. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Stel je vraag dan via het contactformulier.

algemeen

 • Wat is HalloHovenier?+

  HalloHovenier is dé website voor het vinden van een professionele hovenier. HalloHovenier is het platform waarop hoveniers zich presenteren met een persoonlijke profielpagina. Als opdrachtgever kun je eenvoudig hoveniers vergelijken en vervolgens heel eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte bij hen aanvragen. Je kunt ook een prikbordbericht plaatsen met je opdracht, zodat hoveniers jou kunnen benaderen. HalloHovenier werkt alleen samen met professionele hoveniers.

 • Waar onderscheidt HalloHovenier zich in ten opzichte van andere websites?+

  HalloHovenier heeft alles wat je als bezoeker nodig hebt om een goede keuze te maken samengebracht op 1 site. Wij vinden transparantie en gemak voor jou als bezoeker het grootste goed! Een groot aantal hoveniers met contactgegevens, gemiddelde uurtarieven en fotoalbums van hun dienstverlening helpt je je keuze makkelijker te maken. Mis je iets, laat het ons weten via het contactformulier.

zoeken

 • Voor wie is de zoekfunctie bedoeld?+

  De zoekfunctie is bedoeld voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een hovenier voor hun opdracht.

 • Hoe werkt het zoeken?+

  Geef aan waarvoor en waar je een hovenier nodig hebt en klik op de knop 'Zoeken'. Je krijgt vervolgens een lijst met resultaten te zien die aan jouw criteria voldoen. Vanuit de zoekresultatenpagina kun je de profielen van de gevonden bedrijven bekijken.

 • Ik heb een geschikte hovenier gevonden. Hoe neem ik contact op?+

  Contact opnemen gaat heel eenvoudig en is altijd vrijblijvend. Via de profielpagina van de hovenier kun je een offerteverzoek indienen of een terugbelverzoek achterlaten. Geef een duidelijke omschrijving van de opdracht; hoe specifieker de details, hoe gerichter de hovenier kan zijn in zijn of haar reactie.
  Wil je liever zelf contact opnemen? Dat kan, de contactgegevens van de hovenier staan namelijk ook op het profiel vermeld zodat je ook zelf contact met hen kan opnemen.

offertes

 • Hoe vraag ik een offerte aan?+

  Geef aan waarvoor en waar je een hovenier nodig hebt en klik op de knop 'Zoeken'. Je krijgt nu een lijst met zoekresultaten te zien die aan jouw criteria voldoen. Bekijk de profielen van de verschillende hoveniers en voeg maximaal 10 hoveniers toe aan je offertelijst.
  Vul je contactgegevens in en geef zoveel mogelijk velden in, geef ook een duidelijke omschrijving van de opdracht; hoe specifieker de details, hoe gerichter de hovenier kan zijn in het uitbrengen van zijn of haar offerte. Door op de knop 'verzenden' te klikken verstuur je het verzoek naar de door jou geselecteerde.

 • Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik verplicht een van de offertes te accepteren?+

  Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Het is wel zo netjes om de opdrachtgever te laten weten dat je niet voor hem kiest.

 • Ik heb een offerte aangevraagd maar nog geen reactie ontvangen van de hovenier(s).+

  Afhankelijk van je opdracht kan het zijn dat de hovenier iets meer tijd nodig heeft om de offerte op te maken. In de regel gaan wij er vanuit dat het merendeel van de hoveniers binnen 24 uur in ieder geval contact met je opneemt. Vaak is dit al direct in de vorm van een offerte en soms is dit om meer informatie bij je op te vragen zodat de offerte beter op je behoeften afgestemd kan worden.

 • Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen en ontvangen van offertes?+

  Nee, het aanvragen en ontvangen van offertes is geheel gratis en vrijblijvend.

prikbord

 • Hoe kan ik een opdracht plaatsen?+

  Je kunt een opdracht plaatsen op de pagina Prikbord, door te klikken op de link 'plaats een opdracht'. Vul vervolgens zo veel mogelijk velden in, zodat de hoveniers een goed beeld kunnen vormen van de opdracht. Geef ook een duidelijke omschrijving van de opdracht; hoe specifieker de details, hoe gerichter de hovenier kan zijn in zijn of haar reactie. Controleer de gegevens goed en klik op de knop 'Verzenden'. Je ontvangt vervolgens een e-mail met activatielink op het door jou opgegeven e-mailadres. Wanneer je op de activatielink klikt, wordt je bericht op de pagina 'Prikbord' geplaatst.

 • Moet ik betalen om een opdracht te plaatsen?+

  Nee, het plaatsen van opdrachten is gratis.

 • Wie kunnen er op mijn opdracht reageren?+

  Alleen hoveniers met een account op HalloHovenier.nl kunnen op jouw opdracht reageren.

 • Waar worden de reacties op mijn opdracht getoond?+

  Je ontvangt reacties op je opdracht uitsluitend op het door jou opgegeven e-mailadres. Reacties van hoveniers worden nooit publiekelijk op de website getoond.

 • Kan ik mijn opdracht aanpassen (zodat het weer bovenaan komt te staan)?+

  Nee, het aanpassen van je opdracht is niet mogelijk.

 • Kan ik mijn opdracht sluiten?+

  Ja, dat kan. In de e-mail die je ontvangt na plaatsing van de opdracht, vind je een link onder het kopje 'Bericht sluiten'. Klik op deze link om het plaatsen van reacties uit te schakelen.

 • Mag ik zo veel opdrachten plaatsen als ik wil?+

  De redactie van HalloHovenier.nl houdt in de gaten of de opdrachten op een normale manier en volgens de geldende normen en waarden worden ingezet. Wanneer het gebruik hier naar de mening van HalloHovenier.nl om wat voor reden dan ook van afwijkt, is HalloHovenier.nl gerechtigd het bericht te verwijderen en het daartoe gebruikte e-mailadres te blokkeren. Voor meer informatie hieromtrent verwijzen we naar onze Algemene voorwaarden.

 • Wordt mijn e-mailadres vertrouwelijk behandeld?+

  Ja, je e-mailadres wordt nooit getoond; niet op de website en ook niet aan de hoveniers die op je prikbordbericht reageren. Je e-mailadres wordt alleen kenbaar gemaakt aan de hoveniers bij wie je een offerteopdracht hebt aangevraagd, of wanneer je het contactformulier op de profielpagina van een hovenier invult.

overige

Deel deze pagina

Opdracht plaatsen

Op zoek naar een hovenier? Plaats dan gratis je opdracht en ontvang direct reacties van hoveniers die jouw klus kunnen klaren.

Plaats je opdracht

Uitgelicht profiel

Tuinsiesta

Tuinsiesta
Algemeen | Halsteren

Tuinsiesta realiseert met ruim 25 jaar ervaring tuinen van hoge kwaliteit. Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen is Tuinsiesta ook gespecialisee...

Naar profiel
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Toevoegen aan offertelijst Kies de gelegenheid waarvoor je een offerte wilt aanvragen bij:
Hoveniersbedrijf Sander Braat
Toevoegen niet mogelijk Het is niet mogelijk om deze hovenier aan je offertelijst toe te voegen, omdat de geselecteerde gelegenheid [[dienst]] niet door deze hovenier wordt aangeboden. Annuleer of wis je offertelijst en kies een nieuwe gelegenheid.