Account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Je staat op het punt een profielpagina aan te maken op HalloHovenier.nl. Dé website die hoveniers en opdrachtgevers met elkaar in contact brengt, met het oog op het verrichten van uiteenlopende opdrachten.

Het aanmaken van een account is zeer eenvoudig en neemt slechts twee minuten in beslag. De info-icoontjes geven je per onderdeel meer informatie. Na afronding van je aanmelding kun je het profiel aanvullen met informatie, foto's, video's, specialismen en meer.

Bedrijfsnaam

Vul hier je bedrijfsnaam in

De naam die je hier invult verschijnt op je profiel en is belangrijk voor de zoekmachines. Vul hier dus de naam in waarop je gevonden wilt worden.

Plaats

Vul hier de plaats in waar je bent gevestigd

Vul de plaats in waar je bent gevestigd of waar je bedrijf is gevestigd. De plaatsnaam vormt een onderdeel van het internetadres en is dus belangrijk voor je vindbaarheid in zoekmachines.

Vul hier de postcode van je woning of bedrijf in. Wanneer een bezoeker zoekt vanuit zijn eigen postcode, wordt de afstand tot jouw postcode automatisch vermeld. Specifiekere adresgegevens als straat en huisnummer kun je optioneel toevoegen in je beheer, na afronding van de registratie.

Geef aan hoe groot je werkgebied is.